Πολιτική covid-19

ΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID -19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Καθώς αναζητάτε μια απόδραση για το καλοκαίρι, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε σε εσάς και τους αγαπημένους σας τον μικρό ιδιωτικό σας παράδεισο, σε απόλυτη ασφάλεια και ευεξία.

Το κατάλυμα μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές  επιχειρήσεις  στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, όπως ορίζονται με την υπ. αριθμ. 1881/29.5.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Υγείας – Τουρισμού (ΦΕΚ 2084 Β’ / 29-5-2020).

‘Εχει λάβει σήμα πιστοποίησης «Health First» από το Υπουργείο Τουρισμού όπου αποδεικνύει ότι η επιχείρηση τηρεί τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου καθώς και  την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επιπλέον από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας βεβαιώνεται η εκπαίδευση  μας στα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19»

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

**  Η επιχείρηση συμμορφώνεται με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας «Προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον κορωνοϊό SARS-COV-2 στα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης».

** Εφαρμόζονται  στην επιχείρηση, βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού – COVID-19: υγιεινή χεριών, χρήση αντισηπτικών, αποφυγή χειραψιών, τήρηση σωματικών αποστάσεων, αποφυγή επαφής των χεριών με το πρόσωπο και εν γένει τήρηση μέτρων προσωπικής και αναπνευστικής υγιεινής.

**Υπεύθυνος συντονιστής του καταλύματος είναι  η Τσαγκανού Ανδριανή    για την τήρηση του σχεδίου τήρησης των κανόνων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του  COVID-19.

 

  • Για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας, η διεύθυνση του καταλύματος τηρεί αρχείο όλων των ατόμων που διέμειναν στο κατάλυμα -όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας  ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί  εκ των υστέρων και τηρείται έως 30 Οκτ 2020.
  • Tα κλειδιά απολυμαίνονται πριν αυτά δοθούν στους επισκέπτες.
  • Η επιχείρηση λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο check-out και check-in μεταξύ των διαμονών (check out μέχρι τις 11.00 πμ και check in από τις 4.00 μμ) ώστε η βίλα να  καθαρίζεται επιμελώς, να απολυμαίνεται  και να γίνεται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στη βίλα σε μη διαμένοντες.
  • Μη συχνός καθαρισμός δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Η επιχείρηση πραγματοποιεί καθαρισμό, αλλαγή ιματισμού –πετσετών ανάλογα με την διάρκεια τη διαμονής. Θα ενημερώνεστε σχετικά από την Διεύθυνση του καταλύματος μας .

**Τηρούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για τη διαχείριση ύποπτου κρούσματος COVID-19.

**Η επιχείρηση διαθέτει ειδικό εξοπλισμό (medical kit) για την περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος, όπως γάντια και μάσκες μιας χρήσης, αντισηπτικά, καθαριστικά μαντηλάκια, ποδιά, μακρυμάνικη ρόμπα και θερμόμετρο laser

** Εφαρμόζονται ειδικές οδηγίες καθαρισμού στην περίπτωση εμφάνισης     κρούσματος σύμφωνα με τις αντίστοιχες Οδηγίες του ΕΟΔΥ                                                           

Κλιματισμός

Η επιχείρηση συμμορφώνεται με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας «Προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον κορωνοϊό SARS-COV-2» για  τη χρήση κλιματιστικών μονάδων. Τα μέτρα προστασίας αποσκοπούν στον περιορισμό της μηχανικής διάδοσης του ιού μέσω των ρευμάτων αέρα που αναπτύσσονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων. Οι κλιματιστικές μονάδες ενδέχεται  να διευκολύνουν την αερογενή μετάδοση με μηχανικό τρόπο από άτομα που είναι ήδη φορείς.

** Οι επισκέπτες οφείλουν να χρησιμοποιούν τον φυσικό αερισμό της κατοικίας.

Πισίνα

Η επιχείρηση συμμορφώνεται με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας  «Προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον κορωνοϊό SARS-COV-2» για τη λειτουργία και τη χρήση της πισίνας.

Οι λουόμενοι που χρησιμοποιούν την πισίνα οφείλουν:

** Να ακολουθούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής δηλ. πλύσιμο των χεριών, ατομικό λουτρό  καθαριότητας

** Να μην εισέρχονται στην πισίνα αν πάσχουν από δερματική πάθηση, έχουν εκτεταμένες εκδορές, ανοικτά τραύματα.

Στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, ζητάμε την κατανόηση σας και την τήρηση των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Σας ευχόμαστε  ευχάριστη και ασφαλή διαμονή!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Αλόννησος Βίλες Ποίκιλμα
Ράχες, Αλόννησος, Σποράδες, 37005, Τ.Θ.: 85
+30 2424066444
+30 2106518357
+30 6992219319 - Έντυ Τσαγκανού Τζουάνου
+30 6972928738 - Χρήστος Τζουάνος
info@poikilmavillas.gr

Alonissos Poikilma Villas

ΜΗ.Τ.Ε.: 0756Κ91000469201

Ράχες, Αλόννησος, Σποράδες, 37005, Τ.Θ.: 85
+30 2424066444
+30 2106518357
+30 6992219319 – Έντυ Τσαγκανού Τζουάνου
+30 6972928738 – Χρήστος Τζουάνος
 info@poikilmavillas.gr

ΜΗ.Τ.Ε.: 0756Κ91000469201

Πολιτική απορρήτου
Πολιτική covid-19